DJ Gear

DJ Gear

DJ GEAR VERHUUR ZONDER ZORGEN

Hoge kwaliteit dj gear, Technics platenspelers, Pioneer Nexus dj sets, dj booth voor elk evenement

DJ GEAR VERHUUR VOOR GROOT ROTTERDAM

Dj gear verhuur in de regio Rotterdam, Den Haag en Dordrecht. Voor een djset voor je event kies je voor de service van Massive Pro. Welke dj set past het beste bij de wensen die je zoekt? Wil je werken met Pioneer XDJRX djset of een Pioneer Nexus dj set of het nieuwste van het nieuwste, de Pioneer Nexus2 djset? Wil je met langspeel platen (vinyl) draaien, dan hebben we Techics SL1200mk2 draaitafels samen met anti shock Earthquakes tot onze beschikking. Wil je een dj booth waar je alle apparatuur op kan plaatsen? Wit of zwart? Wij hebben de beste sets met alle bijbehorende equipment tot onze beschikking. Wil je het net even anders doen of wil je de laatste stand van de techniek eens bespreken met een pro? Vraag dan naar onze specialisten, wij luisteren naar je wensen en vertalen dat binnen je budget naar een concreet aanbod helemaal toegespitst op jouw unieke event.

pioneer dj booth

Een professionele DJ Booth huren waarmee je de juiste indruk maakt? Met onze haal- en brengservice staat alles klaar voor jouw unieke optreden. Enjoy!

Pioneer DJ Set

Ah, u wil kwaliteit? De allerbeste sets zijn en blijven Pioneer DJ Sets. Daarom hebben we er verschillende in onze shop op voorraad, met de focus op de nexus serie in verschillende niveau’s. Alleen het beste is genoeg

Haal en Brengservice

Waarom zou je stressen over opbouw en installatie terwijl je dit ook uit handen kunt geven. Wij hebben 4 eigen bestelwagens, dus als jij binnenkomt staat je DJ Gear al klaar voor jouw moment. Na jouw optreden halen we hem ook weer op, easy toch?

Vraag onze DJ masters om advies voor jouw optreden

DJ Gear voor professionals

DJ Gear is iets persoonlijks, je haalt het beste uit jezelf met equipment die helemaal bij je past qua stijl. Varieer bij optredens met je huurmateriaal zodat je erachter komt welke set het beste tot uiting komt bij jouw talent. Door onze connecties met de beste importeurs kun je ook bij ons je materiaal kopen, met garantie. Wij verzorgen voor jouw Gig behalve verhuur van licht, geluid en video ook je DJ Booth, kabels, trussen, mengpaneel, speakers en als je wilt zelfs de catering. DJ Gear voor Professionals dus.

DJ Set met boxen of speakers?

Wij weten dat boxen alleen voor baby’s zijn, net als we precies weten waarom bepaalde DJ Sets beter bij jouw stijl zullen passen dan andere. Welke truss zorgt er bij welk podium voor dat jouw optreden goed uitgelicht is? Hoe vervoer ik alles van en naar mijn event? Maak geen beginnersfouten, gebruik de kennis van onze specialisten.

Doordat onze Massive Pro specialisten allemaal multidisciplinair werken en dus zowel licht als geluidstechnisch uit de voeten kunnen heb je als DJ een krachtig en betrouwbaar team achter je. Of je nu net begint of al een tijdje meedraait, wij weten wat het is om te draaien. Je betaald niets extra voor de service van Massivepro, maar het betaald zich 100% terug in het succes dat je hebt tijdens je optreden.

Let’s Get Vinyl

The Dj is spinnin’ with vinyl so go check it out

Ben jij zo gek op Vinyl dat alleen platen je DJ Set completeren? Dan ben je een vakfanaat, net als wij. Toen we meer dan 15 jaar geleden begonnen met MassivePro draaiden we allemaal zelf nog wekelijks. We weten hoe het voelt. Vinyl is meer risico, meer passie en vereist meer talent, ook voor improvisatie. Een DJ set voor Vinyl vereist meer voorbereiding en je moet altijd uitgaan van het ergste. De ronddraaiende elementen van je set staan bloot aan vele gevaren voor en tijdens je optreden. We adviseren daarom altijd een secundaire set, zodat je lekker door kunt draaien wat er ook gebeurt. Wij houden van advies, service en garantie, want dat is waar we voor staan. Een goede vinyl draaitafel met backup tafel huren is het halve werk, jouw talent doet de rest.