Over ons

Over ons

Massive Pro Rotterdam

Massive Pro is het productiebedrijf voor evenementen, licht en geluidsverhuur. We hebben ons volledig gespecialiseerd in professionele ondersteuning voor licht, geluid, backline, dj gear, truss, podiumdelen en video voor de wat grotere evenementen in Rotterdam en omgeving.

Onze roots liggen in Rotterdam, toen we 1993 begonnen met een drive-in show als DJ Bjorn. Rond 2000 kregen we steeds vaker de vraag voor verhuur en verkoop van Audio Video apparatuur. Door de jaren heen werden onze klanten groter en drukker, of we ook handjes konden leveren om mee te helpen met de opbouw? Dat vroeg om een andere werkwijze en een verregaande professionalisering intern. Midden 2004 vestigden we ons in het huidige pand en werd meer personeel aangetrokken. We zijn al die jaren gevestigd in Rotterdam en gegroeid tot een van de meest gevraagde productiebedrijven van Rotterdam in Audio, licht en evenement ondersteuning.

Wij ondersteunen bij alle soorten producties en shows voor bedrijven en veeleisende particulieren. Denk hierbij aan producties zoals concerten, festivals, feesten, modeshows, bedrijfspresentaties, tape-act shows, drive-in shows met bands en DJ’s. Doordat we intensief hebben geïnvesteerd in kwaliteitsmateriaal kunt u bij ons ook terecht voor verhuur van alles wat een evenement nodig heeft. Onze spoedservice is 24u per dag klaar bereikbaar om te komen helpen in geval van nood. Ook voor horeca, wij komen met vervangende apparatuur om uw feest te redden.

De tijd dat Massive Pro een eenmansbedrijf was zijn voorbij, tegenwoordig hebben we 4 eigen bussen en een magazijn met allerlei materialen om een evenement tot een absoluut hoogtepunt te maken. We werken keihard voor, tijdens het na het event zodat u zich kunt richten op uw gasten. Massive Pro, de Rotterdamse standaard in AV verhuur en event productie.