Podium verhuur

Podium verhuur

PODIUM VERHUUR COMPLEET VERZORGD

Podiumdelen verhuur en overdekte podia voor evenementen

PODIUM VERHUUR REGIO RIJNMOND

Heeft u voor uw evenement podiumdelen verhuur nodig? Massive pro verhuurt podia voor elk soort evenement, van kleine intieme stages tot stadionformaat inclusief overkapping. Met onze service van opbouw en afbouw weet u dat uw artiest de juiste uitstraling op zijn publiek heeft. Of uw locatie nu een groot of een klein podium nodig heeft, u kunt altijd vertrouwen op de ervaring van Massive Pro. We zijn specialist in podium verhuur in allerlei verschillende afmetingen.

OVERDEKT PODIUM

Performance is key, de hoogte en stijl van het podium doen alles voor je uitstraling. Het Nederlandse weer mag geen roet in het eten gooien, dus leveren we overkappingen en overdekte podia.

BUITENPODIA

Met het Nederlandse weer hou je altijd rekening, zeker bij buitenpodia. Een overkapping of bescherming voor je artiest is geen overbodige luxe maar een noodzaak.

TRIBUNES

Wil je dat je bezoekers kunnen zitten en het aantal plekken fors uitbreiden? Dan kies je voor een tribune opstelling. Teken samen met onze adviseur de optimale indeling en maximaliseer je winst.

Vraag onze experts OM ADVIES VOOR UW EVENT

PODIUM VERHUUR INCLUSIEF OPBOUW

Wij verzorgen behalve opbouw van decor, podia, overkapping van podia, aankleding, verhuur van licht, geluid en video, promotiemateriaal en catering. Na afloop van het event bouwen we af en verzorgen we het vervoer van de podiumdelen naar het magazijn. Voor grotere events zijn onze gedreven en ervaren projectmanagers in te huren die door hun improvisatietalent en jarenlange ervaring zorgen voor een evenement waarover nog lang wordt nagepraat.

Waar u uw evenement ook wilt houden, bij ons vindt u de beste podium verhuur voor zowel binnen als buiten. Ons podium verhuur voor buiten is vooral bij zomerse evenementen zeer geliefd. Doordat we alleen gebruik maken van materialen van de hoogste kwaliteit, heeft u bij Massive Pro altijd de zekerheid dat u een veilig podium huurt.

ZO GAAN WIJ TE WERK

Met een podium creëert u professioneel een stage om bands of andere optredens meer aanzien te geven. Bij Massive Pro podium verhuur hebben we vele podiumdelen op voorraad en adviseren we met plezier welk podium past bij de gewenste uitstraling voor uw evenement of optreden

Buiten Podium

Onze podia zijn bestand tegen de invloeden van het weer, dus hoeft u zich daar als organisatie geen zorgen over te maken. Ook als u een podium verhuur bedrijf nodig heeft die gespecialiseerd is in het verhuren van buitenpodia, zit u bij Massive Pro goed. Onze specialisten kunnen door middel van hun brede kennis en ervaring het optimale podium uittekenen.

We maken voor grotere events altijd een plan van aanpak waarin we alle wensen en eisen aan apparatuur en mensen beschrijven. Daarna inventariseren we welke equipment er nodig is en wie beschikbaar moet zijn om aan de beschrijving te voldoen. Massive Pro kent de beste freelance cameramannen, geluidstechnici en podium stagehands van Rotterdam. Zij werken graag met ons omdat we altijd voor topkwaliteit gaan, uw evenement is in goede handen. Op de dag zelf is onze accountmanager je aanspreekpunt voor alles, hij regelt tot in de puntjes wat nodig is en springt in waar het mis zou kunnen gaan. Doordat onze eigen mensen allemaal multidisciplinair werken en dus zowel licht als geluidstechnisch uit de voeten kunnen heb je als organisator een krachtig en betrouwbaar team achter je.

Denk hierbij aan het huren van een klein podium voor bijvoorbeeld zangers, of het huren van een verhoging voor bijvoorbeeld een modeshow. Bent u op zoek naar podium verhuur voor concerten? Ook dan staat Massive Pro graag voor u klaar. Dit doen we niet alleen door het verhuren van goede kwaliteit podia, maar ook door het verlenen van een perfecte service. Voor professionele podium verhuur is Massive Pro graag uw partner.

PODIUM EVENEMENT

We zijn er stiekem best trots op dat we grote artiesten in Nederland hebben mogen begeleiden. Met 4 eigen busjes en een team van gekwalificeerd personeel staan we achter de schermen bij evenementen als Sean Paul in concert of Rotterdam Caribbean Festival. We hebben veel klanten in de Rotterdamse horeca waar we zorgen dat muziekinstallaties blijven werken. Maar wat we het liefste doen is een podium opzetten waar we mogen begeleiden van plan tot uitvoering. Met service en garantie, want dat is waar we voor staan. Het resultaat waar we voor gaan is uw event organiseren waar nog lang over wordt nagepraat.

Door onze jarenlange ervaring en kwaliteitsvolle producten, kunnen we u altijd voorzien van een goed advies. Ook voor kleinere ruimtes is er een geschikte podium verhuur te vinden bij Massive Pro. Daarnaast staan onze vakkundige podium bouwers graag voor u klaar zodat er altijd een geschikt podium voor iedere gelegenheid gebouwd kan worden.