Lichtverhuur

Lichtverhuur

LICHTVERHUUR VOOR FEESTEN EN EVENEMENTEN

Hoge kwaliteit trussen, lichtboxen, prikkabels en spots voor elk evenement

LICHTVERHUUR VOOR GROOT ROTTERDAM

Lichtverhuur in de regio Rotterdam, Den Haag en Dordrecht. Voor een optimale belichting van je event kies je voor de service van Massive Pro. Welke set past het beste bij die specifieke ambiance die je zoekt? Wil je werken met trussen en prikkabels of juist boxen met led-verlichting? Vraag advies onze specialisten, wij luisteren naar je wensen en vertalen dat binnen je budget naar een concreet aanbod helemaal toegespitst op jouw event.

BLACKLIGHT VERHUUR

Huur een van onze Blacklight Guns om elk feest op te leuken. Zie die vrolijke gezichten als de DJ alle lichten dooft behalve het Blacklight. Puur genieten voor de gasten, cool effect voor de omzet

SPECIAL EFFECTS

Rookmachines, disco verlichting of stroboscopen huren doe je op je mobiel met de nieuwe website. Eenvoudig vooraf boeken via onze webshop zodat je zeker weet dat jouw avond een topfeestje is.

LICHTSHOW

Wij kunnen een fantastische lichtshow neerzetten waarbij er kleurenfilters worden gebruikt en allerlei soorten lichteffecten. We verzorgen led-verlichting, stroboscopen, movingheads en nog veel meer.

Vraag onze experts OM ADVIES VOOR UW EVENT

HIER KUNNEN WIJ BIJ HELPEN

Wij verzorgen behalve verhuur van licht, geluid en video ook opbouw van decor, podia, aankleding, promotiemateriaal en catering. Voor grotere events zijn onze gedreven en ervaren projectmanagers in te huren.

ZO GAAN WIJ TE WERK

We maken voor grotere events altijd een plan van aanpak waarin we alle wensen en eisen aan apparatuur en mensen beschrijven. Daarna inventariseren we welke equipment er nodig is en wie beschikbaar moet zijn om aan de beschrijving te voldoen. Massive Pro kent de beste freelance cameramannen, geluidstechhnici en stagehands van Rotterdam en omstreken en zij werken graag met ons omdat we altijd voor topkwaliteit gaan. Op de dag zelf is onze accountmanager je aanspreekpunt voor alles, hij regelt tot in de puntjes wat nodig is en springt in waar het mis zou kunnen gaan. Doordat onze eigen mensen allemaal multidisciplinair werken en dus zowel licht als geluidstechnisch uit de voeten kunnen heb je als organisator een krachtig en betrouwbaar team achter je.

DIT IS DAN HET RESULTAAT

We zijn er stiekem best trots op dat we grote artiesten in Nederland hebben mogen begeleiden. Met 4 eigen busjes en een team van gekwalificeerd personeel staan we achter de schermen bij evenementen als Sean Paul in concert of Rotterdam Caribbean Festival. We hebben veel klanten in de Rotterdamse horeca waar we zorgen dat muziekinstallaties blijven werken. Maar wat we het liefste doen is een evenement opzetten waar we mogen begeleiden van plan tot uitvoering. Met service en garantie, want dat is waar we voor staan. Het resultaat waar we voor gaan is een event organiseren waar nog lang over wordt nagepraat.