Van producties tot vaste installaties en van verhuur tot verkoop.

Massive Pro AV

biedt de totaaloplossing voor een onvergetelijk evenement.

Een onvergetelijk audiovisuele ervaring waar uw gasten nog lang over napraten. Dat is onze missie!

Als productiebedrijf voor evenementen, beeld-, licht- en geluidsverhuur met meer dan 25 jaar ervaring begrijpt Massive Pro AV wat nodig is om uw evenement tot een succes te maken. Wij ontzorgen u voor, tijdens en na het evenement, zodat u zich zonder zorgen kunt richten op uw gasten.

Onze roots liggen in Rotterdam, waar we in 1993 begonnen met een drive-in show met DJ Bjorn achter de draaitafel. Vanaf 2000 kregen we steeds vaker aanvragen voor verhuur en verkoop van licht-, geluid en beeldapparatuur. Vanuit die roots in Rotterdam is Massive Pro AV gestart. Met passie voor ons vak, ondernemerschap en technische vakkennis laten wij elke evenement van begin tot eind slagen door het bieden van een passende totaaloplossing.

Massive Pro AV creëert impact door:

Dit realiseren wij door een flitsende totaaloplossing te leveren. Van producties tot vaste installaties en van verhuur tot verkoop: wij hebben voor iedere technische uitdaging een passende oplossing binnen uw wensen.

Jarenlange ervaring

Al meer dan 25 jaar passie en vakmanschap voor elk project binnen de evenementen- en entertainmentbranche.

Technisch support

Te allen tijde tot uw dienst in service en onderhoud door onze technische kennis in ICT.

Totaaloplossing

Voor iedere technische uitdaging in beeld, licht en geluid binnen uw wensen.

Van producties tot vaste installaties en van verhuur tot verkoop: wij hebben voor iedere technische uitdaging een passende totaaloplossing binnen uw wensen en budget.

Als partner voor bedrijven en particulieren ondersteunt Massive Pro AV bij alle soorten producties en shows, zoals concerten festivals, feesten, modeshows, bedrijfspresentaties, tape-act shows, drive-in shows met bands en DJ gear. Door onze investering in hoogwaardige apparatuur kunnen wij u compleet ontzorgen en is geen uitdaging voor ons te veel.

Wij hebben voor elke

gelegenheid

een passende oplossing.

geluid-, beeld- en lichtapparatuur

voor evenementen

Of u nu een gepassioneerde hobbyist, ervaren prosumer of professional bent. In onze verhuurshop vindt u een uitgebreid aanbod aan audiovisuele apparatuur dat niet in uw assortiment mag ontbreken.

Massive Productions levert vaste installaties voor

retail, kantoor en horeca

Heeft u een winkel, kantoorpand of horecazaak en zoekt u een professional die uw werkruimte voorziet van audio, video en licht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verzorgen voor uw locatie de audiovisuele apparatuur van A tot Z.

complete producties

voor evenementen

Wij verzorgen complete producties voor verschillende evenementen. Ook voor stagemanagement en event support zijn wij uw technische partner.

dj-set

nodig voor een swingend feestje?

Staat u vanavond publiek, maar heeft u nog last minute een DJ-set nodig? Wij leveren hoge kwaliteit DJ gear, Technics platenspelers, Pioneer Nexus DJ sets en DJ booth voor elk evenement.

Meer weten? U mag ons altijd benaderen voor een vrijblijvend gesprek, meer informatie, vragen of een offerteaanvraag.  Bel ons op +31 (0) 10-307 54 76 of mail naar info@massivepro.nl en ontdek wat wij voor uw evenement kunnen betekenen. Wij staan u graag te woord!