AUDAC, inspired by sound

Tijd voor nieuw geluid?

Als u een winkel of restaurant heeft, groot of klein, streeft u er altijd naar om uw bedrijf te onderscheiden van concurrenten. Een van de manieren waarop u dit kunt doen, is door middel van een commercieel audiosysteem en een afspeellijst voor uw winkel die niet alleen klanten entertaint en behoudt, maar ook het moreel en het behoud van werknemers kan verbeteren en als een verlengstuk van uw merk kan fungeren. 

Een audiosysteem als een verlengstuk van uw merk

Een slecht geïnstalleerd systeem kan vaak meer kwaad dan goed doen en de kosten verhogen, dus het is absoluut noodzakelijk om de belangrijkste waarden en voordelen van een professioneel commercieel audiosysteem voor uw winkel in overweging te nemen. Met een geluidsplan weet u zeker dat uw klant in elke hoek van uw pand voorzien is van goed geluid.

AUDAC geluidsplan

Onze geluidstechnici zijn getraind om met AUDAC de perfecte beleving te creëren. 

Een door Massive Pro opgesteld geluidsplan zorgt dat in elke hoek en op elk punt in uw pand het geluid perfect weerklinkt.

AUDAC

audio oplossingen

Massive Pro AV is als geen ander uw partner in hoge kwaliteit audio voor horeca en detailhandel. Van apparatuur voor in een nachtclub tot de meer subtiele audio ervaring in een winkel, met onze geïntegreerde  AUDAC audio oplossingen en uitvoerige sound checks komen uw gasten of klanten graag terug.   

AUDAC

certified partner

Elke luidspreker, audiomatrix of versterker oplossing die Massive Pro installeert zorgt voor een optimale beleving.

de inspiratie en kwaliteit van AUDAC samen met de hoogwaardige installatie van onze technici maakt uw verwachtingen waar.