AUDAC

, Inspired by sound

AUDAC Certified Partner

Elke luidspreker, audiomatrix of versterker oplossing die Massive Pro installeert zorgt voor een optimale beleving.

de inspiratie en kwaliteit van AUDAC samen met de hoogwaardige installatie van onze technici maakt uw verwachtingen waar.  

AUDAC

audio oplossingen

Massive Productions Holland is als geen ander uw partner in hoge kwaliteit audio voor horeca en detailhandel. Van apparatuur voor in een nachtclub tot de meer subtiele audio ervaring in een winkel, met onze geïntegreerde  AUDAC audio oplossingen en uitvoerige sound checks komen uw gasten of klanten graag terug.   

AUDAC-solutions-retail

Het is wat we ervaren door onze zintuigen die het leven zinvol maken. In feite kunnen we zeggen dat we door de kwaliteiten in spraak en muziek die we ervaren, we vertrouwd raken met de hogere waarden van het leven. Dit is slechts één van de redenen waarom je bij AUDAC een passie voor geluid zult vinden. 

AUDAC Inspired by sound

Elke luidspreker, audiomatrix of versterker oplossing die we ontwikkelen drukt dezelfde inspiratie en kwaliteit uit die de verwachtingen van de gebruikers overtreft, waardoor het geen toeval is dat ons succes voortvloeit uit het verkennen van nieuwe methoden en ideeën buiten de conventionele grenzen.

Audio plan

Tijd voor nieuw geluid? 
Onze geluidstechnici zijn speciaal getraind om met AUDAC de perfecte beleving te creëren. 

Een door Massvive Pro opgesteld geluidsplan zorgt dat in elke hoek en op elk punt in uw pand het geluid perfect weerklinkt. Vraag naar de 

Video afspelen