Bij ons kunt u professioneel apparatuur

huren

voor uw evenement

Bij de organisatie van een evenement komt veel kijken. Tevens wilt u een goede indruk achterlaten. Uw evenement verdient daarom de best mogelijke audiovisuele ondersteuning. Massive Pro AV heeft verhuuroplossingen voor licht, geluid en beeld voor elke evenement.

Met ons team aan vakmensen dat beschikt over jarenlange ervaring, kennis en een technische achtergrond in de ICT, ontzorgen wij u in hoogwaardige audiovisuele apparatuur. Zo kunt u altijd vertrouwen op de beste kwaliteit licht, beeld en geluid.

Met ons compleet assortiment aan hoogwaardige audiovisuele apparatuur maken we uw evenement tot een groot succes.

Of u nu audiovisuele apparatuur nodig heeft voor uw congres, bedrijfsfeest, bruiloft, beurs, concert, festival of ander evenement. Wij weten het, hebben het, en verhuren het aan u uit. Zo kunnen we u volledig ontzorgen op het gebied van licht, beeld en geluid.

Bij ons kunt u terecht voor videowalls, ledschermen, truss-systemen, DJ-booths, prikkabels, intelligent lightning, QSC K12, Nexus2 sets, Pioneer XDJ-XZ, CDJ3000, FBT, Sennheiser, Roland, Blackmagic en nog veel meer!

DJ-gear

Staat u voor publiek, maar heeft u nog een DJ-set nodig? Massive Pro AV verhuurt dj-sets voor een swingend feestje.

Wij leveren hoge kwaliteit DJ gear, Technics platenspelers, Pioneer Nexus DJ sets en DJ booth voor elk evenement.

Sfeerverlichting

Muziekverlichting zorgt voor onvergetelijke feesten en partijen. Wij zijn uw verhuurpunt voor sfeerverlichting en audio equipment. Bestel eenvoudig via onze webshop. Van LED lampen tot spots en stroboscopen, alles is op voorraad!

Event support

Kennis, ervaring en hoogwaardige apparatuur bepalen het succes van uw te organiseren evenement.

Wij zijn uw technische partner in stagemanagement en event support. Van A tot Z geregeld en tot in de puntjes verzorgd, zodat uw evenement gegarandeerd slaagt!

Audio-, beeld- en lichtverhuur voor grote evenementen

Audio kan uw evenement maken of breken. Bij Massive Pro AV weten wij dat maar al te goed en vinden we dat uw evenement de best mogelijke audiovisuele ondersteuning verdient. Massive Pro AV heeft audiovisuele oplossingen voor elke evenement. Van bedrijfspresentaties tot optredens en van DJ Gear tot andere evenementen: u kunt vertrouwen op de audio verhuur van Massive Pro AV!

Van Truss-systemen tot een complete DJ-booth, van prikkabels tot Intelligent Lightning en van Videowalls tot aan Ledschermen: met ons compleet assortiment aan hoogwaardige audiovisuele apparatuur maken we uw evenement tot een groot succes.

Onze ervaren geluidstechnici beschikken over jarenlange ervaring, kennis en een technische achtergrond in de ICT en weten exact welke audioverhuur u nodig heeft om uw feest tot een gegarandeerd succes te maken.

Wij hebben alle audiovisuele apparatuur in huis en weten het, hebben het, en verhuren het aan u uit. Heeft u professionele audio verhuur nodig? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden en maak van uw evenement een fantastische audiovisuele beleving voor uw gasten. Hierbij leveren we niet alleen audio apparatuur van de hoogste kwaliteit, maar zorgen onze vakmensen ook nog eens voor een intense beleving van geluid en muziek. Dat is wat een evenement tot een onvergetelijk moment maakt.

Wij hebben de hoogste kwaliteit audiovisuele apparatuur in huis en verhuren het aan ú uit. Zo wordt u feest gegarandeerd een succes!

Download onze prijzenlijst

Een goede audio-installatie huren gaat verder dan alleen een paar boxen. Vaak vragen evenementen waarbij audio centraal staat om hoogwaardige audiovisuele apparatuur.  Alleen op die manier kunnen uw gasten een evenement écht beleven. Massive Productions is uw partner voor het huren van headsets, multi-mixers, microfoons en alles wat nodig is om geluid zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen.

Of u nu een feest wilt organiseren voor 100 of 1000 mensen, goed geluid welke voldoet aan de eisen van de locatie is een absolute must.

Massive Pro AV biedt naast verhuur van audiovisuele apparatuur ook verhuur van DJ-apparatuur. Wilt u op uw evenement gebruik maken van een DJ of een band? Dan verzorgt Massive Pro AV graag de audio verhuur. Onze vakmensen adviseren en helpen u graag met de installatie van verschillende soorten audio apparatuur die uw evenement de uitstraling en klasse geven die het verdiend.