Slide Professionele DJ Gear van onder andere Pioneer, Technics, Allen & Heath en nog veel meer.

DJ-gear,

voor een swingend
en onvergetelijk evenement.

Massive Pro AV is ontstaan vanuit een DJ Drive-inn show in Rotterdam. De liefde voor platen draaien is nooit verloren gegaan. Wij hebben zoveel passie voor ons vak, dat wij hobbyisten, prosumers en profesisonals met alle liefde ondersteunen op het gebied van DJ-sets, waarbij we de voorkeur geven aan de Nexus2, de XDJ-XZ en de XDJ3000 DJ-sets.

DJ-Gear voor

professionals

Massive Pro AV kent de DJ-scene als geen ander en is uw partner in hoge kwaliteit DJ gear, Technics platenspelers, Pioneer Nexus DJ sets en DJ booths voor elk evenement.

Of u nu een bedrijfsfeest, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid organiseert: bij Massive Pro AV is er altijd een technische oplossing passend bij uw wensen en beschikbaar budget.

Uw gasten laten swingen?

In een vrijblijvend gesprek vertalen wij uw wensen naar een concreet voorstel dat binnen uw bereik ligt en een onvergetelijk evenement oplevert!

Neem contact met ons op voor meer informatie, vragen of een offerteaanvraag.  Wij helpen u graag met het vinden van de juiste set zodat uw feestje altijd een knaller wordt!

Haal- en brengservice

Last-minute DJ-gear nodig? Met onze haal- en brengservice staat alles klaar voor jouw unieke optreden. Enjoy! Vraag naar de mogelijkheden via:

Let's go Vinyl

Misschien bent u wel van de old school en draaien uw handen het liefste met Vinyl om uw DJ Set te completeren. Dan bent u net zo’n vakfanaat als wij!