Wij creëren sfeer in uw accomodatie met

audiovisuele vaste installaties

Massive Pro AV heeft alle oplossingen in huis op het gebied van licht, beeld en geluid. Of u nu aankleding zoekt voor uw winkel, kantoor of horeca locatie: met de inzet van onze vaste installaties creëert u de beste sfeer in uw ruimte!

Met een aanbod aan hoogwaardige producten van merken als Audac, Samsung, FBT, Chauvet en nog veel meer realiseren wij een ruimte waar uw beleving optimaal zal zijn.

Audiovisuele vaste installaties voor de

horeca

Gezelligheid, sfeer, goed geluid en entertainment. Een goede sfeer zorgt ervoor dat uw klanten langer blijven zitten. Wij leveren beeldschermen, dj booth, speakers en meer voor de horeca.

Audac Certified Partner

Tevens zijn wij Certified Partner van Audac, producent van hoogwaardige geluidsinstallaties voor horeca, retail en kantoor. Wij nemen deel aan het partnerprogramma van Audac, waardoor we worden opgeleid en gekwalificeerd om levenslange groei te garanderen, iets dat u continue terugziet in de service en dienstverlening van Massive Pro AV.

Meer werkplezier? Muziek is het antwoord.

Vraag de Audac inspiratiebrochure aan. Vul hieronder uw gegevens in:

Audiovisuele vaste installaties voor op

kantoor

Er is geen plek buiten het eigen huis waar de meeste mensen zoveel tijd doorbrengen als op het werk. Het is daarom belangrijk om een goede sfeer te creëren op kantoor of thuiswerkplek. Wij verzorgen uw kantoorruimte met beeldschermen en beamers voor congressen, geluid en beeld voor vergaderingen en apparatuur voor livestreamen en online vergaderen.

Wij kennen het, kunnen het en installeren het met alle liefde in uw accommodatie.

Onze roots liggen in de ICT, muziek/geluid, beeld en licht. Op plaatsen waar deze elementen samenkomen zijn wij heel sterk. Met ICT als de basis van vaste installaties gecombineerd met onze vakkennis, beheersen alle technische toepassingen om u volledig te ontzorgen op het gebied van licht, beeld en geluid. Naast sfeer staat ook gebruiksvriendelijkheid hoog in ons vaandel. Domotica systemen spelen hierin een zeer innovatieve rol. Met die systemen automatiseren wij allerlei processen die alle taken binnen uw ruimte met elkaar laten communiceren.

Audiovisuele vaste installaties voor de

retail

Wij zorgen voor een goed belicht interieur en producten en hebben narrowcasting mogelijkheden met schermen.

Natuurlijk wilt u beschikken over goed netwerk waarop uw installaties draaien. Ubiquity is een van de stabiele merken die wij gebruiken op het moment dat wij een complete netwerkinstallatie implementeren in een winkel, kantoorpand, horecagelegenheid of andere accommodatie. Wij kunnen Ubiquity integreren voor VOIP, wifi en complete video security camerasysteem. De Domotica systemen, beveiligingscamera’s en andere netwerkapparatuur sluiten feilloos op Ubiquity aan.

Van beveiligingssystemen tot slimme verlichting. Wij kennen het, kunnen het en installeren het met alle liefde in uw accommodatie.

service en onderhoud

voor bestaande en nieuwe audiovisuele installaties

Helaas zijn technische oplossingen soms zelf onderhevig aan technische problemen. Heeft u een storing of mankement? Of het nu gaat om een geluidsinstallatie die eruit knalt of een defecte lamp. Ons vakkundig team staat voor u klaar om problemen aan vaste installaties spoedig te verhelpen. Wij bieden onze klanten een dienstverlening die verder gaat dan verkoop en installatie. U heeft onze garantie dat wij een defect product zo snel mogelijk voor u vervangen.