Massive Pro is Audac Certified Gold Partner geworden. Wij als professionele geluidstechnici willen werken met het allerbeste. Daarom hadden we ons assortiment al uitgebreid met Audac producten. Hierdoor hebben wij het afgelopen jaar verschillende horeca zaken in Rotterdam en omstreken kunnen voorzien van een mooie Audac installatie. Om deze installaties perfect in te kunnen stellen is vakmanschap en kennis nodig, want het begrijpen van de akoestiek in een ruimte vraagt meer dan het aanleggen van een kabelgoot. Audac herkende dit vakmanschap en  heeft dit uitgedrukt in een partnerschap met een gouden randje.

Audac Gold Partner

Certified Audac partner word je niet zomaar. Gold Partner al helemaal niet. Waar haal je als succesvol licht en geluidsbedrijf de tijd vandaan om je vol te storten in nieuwe vaste installatie techniek? Tja, tijd hadden we opeens genoeg, dus hebben we flink geïnvesteerd in onze kennis over het installeren van vaste installaties. De professionele geluidstechnicus wil werken met het allerbeste, goed geluid zorgt voor meer omzet per avond en terugkerende klanten. 

Audac winkel

Meer omzet uit beter geluid

Een geluidsinstallatie aansluiten is meer dan bedrading aanleggen. Onze geluidstechnici zijn opgeleid om de Audac serie perfect in te stellen, waarbij we altijd adviseren op locatie. Want zo’n mooie geluidsinstallatie die in een galmende ruimte staat is alsof je een vlag op een modderschuit zet. Met een akoestisch plan en het lichtplan van onze experts weet u dat er overal aan gedacht is. Door uitgebreide tests tijdens het instellen op locatie zorgen we ervoor dat als uw gasten de muziek horen, ze langer blijven en vaker terugkomen. Want goed geluid en de juiste uitlichting zorgt voor een prettiger beleving van uw totaalconcept.

Meer info nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op of neem een kijkje op de website van Audac

Vergelijkbare berichten