Heeren Horeca Groep kiest opnieuw voor Massive Pro

Heeren Horeca Groep, bekend van de Heeren van Ambacht en Heeren van Slydrecht waar zij het voormalige stationsgebouw in Sliedrecht prachtig hebben gerestaureerd met gevoel voor stijl en ambiance, heeft een nieuw horecaproject de Heeren aan de Lek in Groot-Ammers opgestart waarbij de volledige Audac Audio voorziening is verzorgd door de heren van Massive Pro. Voorjaar 2021 zal het restaurant open gaan. De exacte datum volgt nog, dit is uiteraard mede afhankelijk van de versoepelingen in verband met corona.

De eigenaren van Heeren lieten zich wederom niet uit het veld slaan, net als bij een eerdere verbouwing, en besloten van de tijd gebruik te maken om een optimale sfeer voor hun rustzoekende bezoekers te creeën. Want het uitzicht vanuit het restaurant pal aan de lek is geweldig en zal garant staan voor vele lange zomer- en winteravonden turen over de schitterende rivier. Genietend van bootjes en vogels, terwijl het licht omfloerst zorgt voor een gevoel van luxe, stijl en elegance. Geluid dat kristalhelder is en, mocht dat weer gaan kunnen, live muziek op zijn best ondersteunt.Uiteraard zijn er allerlei voorzorgsmaatregelen genomen. Een leuke uitdaging dus voor de licht- en geluidsexperts van Massive Pro. De Audac geluidsinstallatie moest dus perfect kunnen worden ingesteld op grote groepen en tegelijk goed klinken in de komende periode met schermen en 1,5 meter afstand.

Wat de exacte impact van het corona virus komende maanden nog op de opening van het etablissement is, weten we nu nog niet. Wat we wel zeker weten is dat als straks de Heeren aan de Lek geopend is, we er graag gaan genieten van een hapje en een drankje, want behalve het geluid is ook de rest van dit etablissement helemaal onze stijl!

Vergelijkbare berichten