Latin Weekender 2018 zit erop! We hebben Center Parcs de Limburgse Peel in America, Limburg helemaal omgetoverd tot een waar Latin Music Vakantie Park!! 3 dagen lang salsa, bachata, kizomba muziek in de vele workshops en feesten die je kon bezoeken. Het publiek heeft genoten en wij ook!

Striktly Salsa gaf een mooie modeshow zaterdagmiddag. Niet te vergeten de geweldige poolparty op zaterdagavond. Zaterdagavond stond de liveband Scotown op het podium in de sporthal en hier verzorgde we ook de techniek voor. Heb je de afsluiting in de sporthal meegemaakt op zondagavond? Veel Gasolina!!

Meer dan 600m met prikkabel, 3 zalen vol geluid, licht, Pioneer dj gear en truss! Bandsetup met Digico SD9 voor de band Scotown. Verder 75m pipe & drape en leuke tropische aankleding met palmbomen, geweldige bar en tropische terras. Onze geweldige crew heeft het hele weekend de techniek verzorgd voor deze productie!

We love 2 party! Heb je het gemist? Wees er dan in 2019 weer bij en noteer het weekend van 22-23-24 november 2019 in de agenda!stringlights langs de hele looproute

Bachata zaal

Vergelijkbare berichten