Massive Pro werkt door

Massive Pro werkt door

COVID-19 houdt de gemoederen flink bezig, evenementen in heel Nederland worden tot minimaal 01 juni 2020 niet gehouden. De horeca is ook gesloten, kantoren zijn leeg. Zitten we dan stil bij Massive Pro? Nee, ondernemers zoals wij zijn hard bezig met bijzondere werkzaamheden.
Want het op afstand werken zorgt voor veel audio-video problemen bij bedrijven, hoe krijg je een professioneel ingestelde thuis vergaderzaal?

Thuiswerken heeft echt zijn voordeel, dat we met z’n allen ‘s ochtends op een rijtje in de file gingen staan lijkt eeuwen geleden. Geen reistijd, iedereen beschikbaar en vooral online meetings. Zoom, Teams, Skype en Hangouts zijn in enkele dagen compleet ingeburgerd bij veel vergaderaars. Scholen moesten in het diepe springen, opeens online lesgeven is niet niks. Hulde aan al die docenten die zich hebben ingegraven in deze voor hen zo complexe materie. Het is ze gelukt om decennia aan achterstand, in ieder geval in mijn beleving, om te buigen in goede les op afstand. De IT infrastructuur in ons kikkerlandje is getest in al haar facetten, we mogen blij zijn dat KPN en Ziggo afgelopen jaren fors hadden geïnvesteerd. Internet wordt nu intenser gebruikt dan in alle jaren daarvoor bij elkaar.

Maar hoe staat jouw thuis vergaderzaal eigenlijk ingesteld? Heb je nog een laptop uit het stenen tijdperk, waardoor je afspraken er brokkelig en wazig uitzien? Moet je vaker “wat zeg je?” roepen tegen je scherm dan dat je hoort wat je klant zegt? Lopen de kinderen op de achtergrond in luiers rond? Gezellig natuurlijk, maar dat komt niet heel professioneel over. Je klant betaalt voor topkwaliteit en krijgt net iets te huiselijke taferelen voorgeschoteld. Dat is waarom een gerenommeerd niet bij naam te noemen bedrijf ons onlangs belde. “Kunnen jullie de thuis vergaderomgeving van al mijn medewerkers instellen? Het antwoord bleek simpel: ja, dat kunnen we eigenlijk best heel goed.

De 3 bussen van Massive Pro rijden sindsdien af en aan naar huizen waar online vergadert wordt. Geluid instellen, programma’s installeren, achtergrond verbeteren en belichting verbeteren. Niets bijzonders voor ons dus, behalve dat we niet bij grote evenementen staan maar bij medewerkers in huis. Wel blijven we op 1,5m afstand van elkaar natuurlijk, we nemen geen risico’s. De klant heeft nu medewerkers die professioneel aan het werk zijn in hun eigen huis, klanten reageren positief verrast. De kleine dingen maken het verschil, net als bij onze grote evenementen.

Heb je ook medewerkers en wil je dat ze ondanks deze thuiswerkcrisis goed voor de dag komen op online afspraken?

Bel Massive Pro via het telefoonnummer 010-3075476, wij zorgen voor een simpele maar goede thuis werkset en stellen hem in voor je in.
Dat kan ook op afstand. Voor de prijs hoef je het niet te laten.