Heeren van Slydregt kiest voor Massive Pro

Kom je uit Sliedrecht en omgeving dan ken je Heeren van Slydrecht. Gevestigd in het voormalige stationsgebouw in Sliedrecht is het pand prachtig gerestaureerd met gevoel voor stijl en ambiance. Het herbergt een gastvrij grand café, het restaurant en de brasserie. Bovenin het pand zijn de vergaderzalen, waar voor het Corona tijdperk menig vergaderarrangement is uitgeserveerd. Deze goedlopende horecagelegenheid werd, net als de gehele horeca, van de ene op de andere dag gesloten door de overheid.

De eigenaren van Heeren lieten zich niet uit het veld slaan en besloten van de tijd gebruik te maken om, onder andere, de geluidsinstallatie in het hele pand te vervangen. Want de bestaande installatie was al een tijdje een punt van ergernis, ze misten net de flexibiliteit die nodig is voor een optimale sfeer onder hun bezoekers. Dat moest anders, beter en flexibeler.

Het pand bestaat uit meerdere zalen die ingericht zijn met verschillende bestemmingen. Het restaurant, de brasserie en het grand café zaten voorheen bomvol. Dat zal komende maanden anders zijn. We weten dat per 1 juni er een maximaal aantal gasten in het restaurant kunnen plaatsnemen. Dat is wennen voor Heeren van Slydrecht. Daarnaast zijn er allerlei voorzorgsmaatregelen genomen. Een leuke uitdaging dus voor de geluidsexperts van Massive Pro. De geluidsinstallatie moet dus perfect kunnen worden ingesteld op grote groepen en tegelijk goed klinken in de komende periode met schermen en 1,5 meter “afstand houden maatregelen”.

Aan de rechterzijde van de sfeervolle entree ligt het grand café/brasserie dat uitnodigt tot gezellig borrelen, een zakenlunch of een eigentijds diner voor twee. Bovenin het grand café/brasserie bevindt zich de entresol. Deze ruimtes worden zo ingericht dat eigen muziek kan worden gedraaid en het geluid altijd onder de norm blijft. Ook als een overenthousiaste medewerker per ongeluk het geluid te hard zet, want de ingebouwde begrenzer controleert de output. Het hoge kwaliteit Audac XMP44 modulaire audio systeem heeft zelfs de mogelijkheid van het licensed streaming for business pakket, de nieuwste manier van streaming audio voor de horeca.Het aan de linkerzijde van de entree gelegen restaurant biedt een keur aan prachtige gerechten in een bijzondere en chique entourage. Het restaurant biedt een luxe uitstraling gekoppeld aan sfeer en gezelligheid. Voor wie uit de tongstrelende à la carte gerechten maar moeilijk een keuze kan maken bied het 3-gangen verrassingsmenu een smakelijk en culinair alternatief. Bij deze verfijnde smaakexplosies hoort een verfijnde geluidsambiance, waar klassieke klanken net zo goed moeten klinken als dance of classics. Met eigen speakers gekoppeld aan een wandcontroller stel je de muziek eenvoudig in op de grootte van de groep, met of zonder scherm. De bekabeling is uiteraard wel volledig uit het zicht ingebouwd, alle aandacht gaat daardoor uit naar de schitterende design boxen aan de wand.

De vergaderzalen hebben elk hun eigen installatie waarbij de focus is verzet van geluid naar Audio beleving. Want de luxe vergaderzalen worden uitgerust met onder andere eigen wandcontrollers waardoor medewerkers het geluid voor vergaderende gasten volledig naar eigen wens kunnen inregelen. Van speech tot presentatie, ook hier is gekozen voor het beste. Sennheiser microfoons bijvoorbeeld, al tientallen jaren toonaangevend, zorgen voor gebruiksgemak gekoppeld aan flexibiliteit.

Wat de exacte impact van het Corona virus op de horeca is, daar denken we liever niet aan. Wat we wel zeker weten is dat sinds de Heeren van Slydrecht heropend is, we er graag gaan genieten van een hapje en een drankje, want behalve het geluid is ook de rest van dit etablissement helemaal onze stijl!

Vergelijkbare berichten